Ketering ponuda slanih, slatkih , vocnih poslastica

Deki Ketering

U Deki Keteringu znamo da je hrana vazan deo zivota. Ako obrok nije savršen, vaša proslava ne može biti savršena. Znamo da je veoma važno da hrana stigne na vreme, da bude lepo prezentovana i da je ukusna.

Predanost kvalitetu

Nikada ne pravimo kompromis na uštrb kvaliteta, to je tajna našeg uspeha. Uvek koristimo najkvalitetnije sastojke, da bi dobili najbolji proizvod. Posveceni smo 100% kvalitnoj usluzi.

...
...
...

Ljubav prema hrani

Jedna od lepih stvari u životu je što imamo pravo stati, ma šta radili i posvetiti svoju pažnju hrani. Nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani.

...
...

Ketering Usluge

Obogatićemo vaše svečanosti, našom ketering ponudom

Venčanja

Deki Ketering će vam pomoći da dizajnirate dekoracije vašeg događaja od početka do kraja. Prolazimo kroz svaki korak procesa planiranja kako bismo osigurali da vaš događaj prođe bez problema!

...
...
...

Korporativni Dogadjaji

Bilo da se radi o maloj koktel zabavi ili gala večeri, privatnoj kućnoj zabavi ili svečanom otvaranju, mi u Deki Keteringu ćemo se pobrinuti da vaš događaj bude savršen.

...

Rođendani

Dozvolite nam da našim ketering uslugama učinimo da vaša rodjendanska zabava bude nezaboravna! Deki Ketering je tu da pomogne.

...
...